Tallers a Can Cantó

A la segona sessió del seminari del CEIP Can Cantó vam treballar en grups per definir els objectius de la formació i vam començar a elaborar la taula d'objectius del seminari.



Els 2 objectius més clars són la necessitat d'avançar en l'avaluació i en la introducció de noves metodologies. Desprès d'un poc de debat vam arribar a la conclusió que era molt important tenir com a objectiu establir noves organitzacions horàries. També vam considerar important millorar el clima de l'aula-escola per evitar que els boixos cridin i corrin al centre, finalment vam acordar que per ara no l'inclourem com a objectiu del seminari sinó com un indicador de que els canvis metodològics estan funcionant, però si fos necessari passarem aquest indicador a objectiu ja què el consideram molt important.


Desprès els mestres de 3r cicle van presentar les seves experiències als tallers on s'han realitzat productes com un trivial, cotxes elèctrics i una maqueta del centre. En aquest punt ens vam adonar que sobretot necessitam avançar en l'avaluació d'aquests tallers. Així concretarem en els pròximes sessions eines per avaluar aquests tallers.


Tallers - 8ª sessió

Vam finalitzar la sessió acordant fer visites al CEIP Balansat els pròxims dies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Algunes idees i una programació didàctica per a les oposicions

Introduint el pla d'equip dins del treball Cooperatiu

Els estàndards d'aprenentatge per avaluar